Πλησιάζει στον Ερικ Γκριν η ΑΕΚ!

Ο Αμερικανός αποτελεί τον πρώτο στόχο του Δέδα για τη γραμμή των γκαρντ.

Σε αναζήτηση γκαρντ βρίσκεται η ΑΕΚ, με το όνομα του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Ερικ Γκριν, να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην «κιτρινόμαυρη» μεταγραφική λίστα.

Ο τεχνικός της Ενωσης, Στέφανος Δέδας, γνωρίζει πολύ καλά τον Αμερικανό γκαρντ, καθώς πέρσι αγωνίστηκε στην Τουρκία, έχοντας εξαιρετικά νούμερα, αφού ολοκλήρωσε τη σεζόν με μέσο όρο 18.8 πόντους. Ο έμπειρος άσος φαίνεται ότι κέρδισε την κούρσα από τον Αντονι Μπράουν, με τον προπονητή της ΑΕΚ μάλιστα να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον 30χρονο γκαρντ.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν στο τηλέφωνο, με τον Ερικ Γκριν να δηλώνει άμεσα διαθέσιμος. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, με τον έμπειρο γκαρντ να αποτελεί τον πρώτο στόχο του Δέδα για τη γραμμή των γκαρντ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να δυναμώσει την ομάδα του στην περιφερειακή γραμμή, με τον Ερικ Γκριν να βρίσκεται πολύ κοντά στους Κιτρινόμαυρους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για να υλοποιηθεί οποιαδήποτε συμφωνία με παίκτη, θα πρέπει πρώτα να ρυθμιστούν τα δύο ενεργά ban που υπάρχουν από τη FIBA και απαγορεύουν στην ΑΕΚ να κάνει μεταγραφές. Μέχρι να ρυθμιστούν τα ban και να έρθει παίκτης στα γκαρντ, η Ενωση θα πρέπει να πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ σε Ελλάδα και Basketball Champions League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από