Ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου

H 5η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ στις 19:30.

Αυλαία πέφτει απόψε για την 5η αγωνιστική της Βasket League με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ στις 19:30.

Οι πράσινοι προέρχονται από «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα με μία νίκη κόντρα στην Εφές και μία ήττα από την Βιλερμπάν εντός έδρας. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη απόψε κόντρα στον Κολοσσό για να κάνει το 3-1 στο πρωτάθλημα πριν από το δύσκολο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ο Δημήτρης Πρίφτης το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα που έχει αυτή τη στιγμή είναι ο Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι της Παρασκευής και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη πλευρά ο Κολοσσός Ρόδου προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Ηλίας Καντζούρης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κολοσσός από μέρα σε μέρα περιμένει την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την εκπρόθεσμη κατάθεση φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αναμένεται να του επιβληθεί ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από