Ο Κουίνσι Έισι έχει παίξει στα «Χελωνονιντζάκια»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Κουίνσι Έισι, έχει πραγματοποιήσει μια guest εμφάνιση στην ταινία τα «Χελωνονιντζάκια»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουίνσι Έισι, ο οποίος είχε μια αξιόλογη παρουσία στο ΝΒΑ, αλλά και στην Μπακάμπι Τελ Αβίβ την σεζόν 2019-2020. Ωστόσο το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού έχει κάνει και μια guest εμφάνιση στην στην ταινία τα «Χελωνονιντζάκια» το 2016.

Ο Αμερικανός φόργουορντ την περίοδο που αγωνιζόταν στους Νικς και είχε πραγματοποιήσει μια ολιγόλεπτη εμφάνιση στην ταινία μαζί με άλλες αστέρες του μπάσκετ.

Μαζί του είχαν εμφανιστεί στην ταινία ο Καρμέλο Άντονι, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο Ματ Μπαρνς, ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν, ο Λούις Άμουντσον, ο Αντρέα Μπαρνιάνι, αλλά και ο νυν παίκτης της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν.

Μάλιστα, τότε ο Έισι είχε σχολιάσει τη σύντομη συμμετοχή του στην ταινία με μια ανάρτηση του στο Instagram:

«Να δείτε όλοι τη νέα ταινία των Ninja Turtles. Έκανα το κινηματογραφικό μου ντεμπούτο. Ήταν για 3 δευτερόλεπτα, αλλά είμαι μέσα!». Ακόμα, είχε αναφέρει πως είναι ο νέος Ντένζελ Γουάσινγκτον και πως αυτή ήταν μόνο η αρχή της καριέρας του ως ηθοποιού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από