Ο Λουίς Κασιμίρο βρήκε τη νέα του ομάδα (pic)

Ο Λουίς Κασιμίρο δεν άργησε να βρει τη νέα του ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από τον Προμηθέα, με τη Ρεάλ Μπέτις να ανακοινώνει τη συνεργασία τους μέχρι το 2023.

Μπορεί η θητεία του Λουίς Κασιμίρο να ήταν βραχύβια στον πάγκο του Προμηθέα, με τον Ισπανό να αποχωρεί από την ομάδα της Αχαΐας στις 5 Νοεμβρίου, πληρώνοντας το «μάρμαρο» του ξεκινήματος με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο EuroCup. Ο 61χρονος τεχνικός ωστόσο δεν έμεινε για πολύ χωρίς δουλειά, με τη Ρεάλ Μπέτις να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της μαζί του μέχρι το 2023.

Η ήττα με 71-48 από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το «κύκνειο άσμα» του Ζοάν Πλάθα στον πάγκο των «Βερδιμπλάνκος», οι οποίοι βρήκε στη ζώνη του υποβιβασμού μετά από έντεκα αγωνιστικές στην ACB. Έτσι, ο Κασιμίρο διαδέχθηκε τον συμπατριώτη του και καλείται να βγάλει την Μπέτις από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται. Θα είναι η δεύτερη φορά που θα καθίσει στον πάγκο της, καθώς έχει προηγηθεί το πέρασμά του από τα μέσα της σεζόν 2014-15 μέχρι και το τέλος της επόμενης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από