Άρης – Χωρίς Χάνλαν κόντρα στο Περιστέρι

Τις υπηρεσίες του Ολιβιέ Χάνλαν θα στερηθεί ο Άρης, καθώς ο Καναδός δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι για την Basket League, ωστόσο ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ολιβιέ Χάνλαν.

Ο Καναδός γκαρντ πήρε μέρος σε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης, και ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να τον αφήσει εκτός για να μην τον πιέσει. Σε αντίθεση με τον Γιάννη Σιδηροηλία που είναι πανέτοιμος.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον αγώνα με το Περιστέρι Vitabiotics (Κυριακή 5/12, 17:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε την Παρασκευή 3/12 με μία απογευματινή προπόνηση. Ο Ολιβιέ Χάνλαν πήρε μέρος σε ένα μικρό κομμάτι αυτής και δε θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα στον κυριακάτικο αγώνα.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης θα παραταχθεί με την εξάδα ξένων που αγωνίστηκε κόντρα στον Ηρακλή. Αντίθετα, ο Γιάννης Σιδηροηλίας προπονήθηκε κανονικά.

Της προπόνησης προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 4/12 με μία απογευματινή προπόνηση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από