Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο 79-71 – «Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας Πάτρας παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένος στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με το Λαύριο, καταφέρνοντας να κάνει την ανατροπή και εν τέλει να επικρατήσει με σκορ 79-71.

Χάρη στην εξαιρετική του εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Προμηθέας επικράτησε του Λαυρίου στην Πάτρα με σκορ 79-71, στο πλαίσιο της 10η αγωνιστικής της Basket League, ανεβαίνοντας έτσι προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος (με δύο παιχνίδια περισσότερα).

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, όμως οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν εμφανώς πιο βελτιωμένοι στο δεύτερο μισό, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και έτσι πανηγύρισαν ακόμα μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Πρώτοι σκόρερ για το σύνολο του Ηλία Ζούρου ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ και Κέντρικ Ρέι που πρόσθεσε άλλους 23. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισαν ο Βασίλης Μουράτος με 20 πόντους και ο Πέτρος Γερομιχαλός με 13.

Το Λαύριο ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση παίρνοντας από νωρίς μια μικρή διαφορά την οποία και διατήρησε όλο το πρώτο μέρος. Ο Προμηθέας ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σύνολο του Χρήστου Σερέλη να έχει ένα προβάδισμα της τάξης των έξι πόντων (43-37).

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Ηλία Ζούρου έσφιξε κατά πολύ την άμυνά της καταφέρνοντας να μειώσει τη διαφορά στη ελάχιστή της τιμή με τη λήξη του δεκαλέπτου, κάνοντας έτσι το παιχνίδι ντέρμπι. Στη συνέχεια του αγώνα ο Προμηθέας μπήκε αποφασισμένος να ολοκληρώσει την ανατροπή. Κάτι που έκανε αφού πήρε τα ηνία, και δεν κοίταξε ποτέ πίσω του, κερδίζοντας έτσι με το 79-71.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από