ΠΑΟΚ – Ακόμα πέντε κρούσματα κορωνοϊού και αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Ιωνικό!

Μετά τα τρία χθεσινά (15/12) κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις του ΠΑΟΚ, προστέθηκαν ακόμη πέντε σήμερα, με αποτέλεσμα να κατατεθεί αίτημα αναβολής του παιχνιδιού με τον Ιωνικό (18/12).

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, καθώς σήμερα (16/12) διαπιστώθηκαν πέντε ακόμα θετικά κρούσματα Covid-19.

Αν συμπεριλάβουμε μάλιστα και τα τρία μέλη του τιμ του Δικεφάλου, τα οποία βρέθηκαν την Τετάρτη (15/12) θετικά στον ιό, ο ΠΑΟΚ έχει να διαχειριστεί συνολικά οκτώ κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» κατέθεσαν αίτημα αναβολής του ερχόμενου (18/12) εκτός έδρας παιχνιδιού με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας (17:00), το οποίο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει δεκτό από τον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Δικεφάλου»:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ενημερώνει ότι από τα αποτελέσματα των νέων διαγωνιστικών τεστ, πέντε ακόμη μέλη της ομάδας μας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19. Τα πέντε μέλη του αγωνιστικού τμήματος απομονώθηκαν, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Για λόγους δημόσιας υγείας, αλλά και καθώς ο συνολικός αριθμός των ενεργών κρουσμάτων είναι ήδη πολύ μεγάλος, κατατέθηκε αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ για την αναβολή του προγραμματισμένου για το Σάββατο (18/12) αγώνα με τον Ιωνικό».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από