Επιμένουν για Ντόρσεϊ και Παναθηναϊκό οι Ισπανοί

Νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία, συντηρούν το θέμα της απόκτησης του Τζόι Ντόρσεϊ από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να προβληματίζει με την απόδοσή του (κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια), κάτι που φάνηκε και στον χθεσινό (5/11) ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, από την οποία οι πράσινοι αποκλείστηκαν.

Η ανάγκη για ενίσχυση, ειδικά στις θέσεις των ψηλών φαίνεται πως είναι επιτακτική, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να συνεχίζουν και την Δευτέρα (6/11) τις αναφορές τους στο «φλέρτ» ανάμεσα στον Τζόι Ντόρσεϊ και τους πράσινους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δύο ιστοσελίδες, η υπόθεση του Αμερικανού ψηλού παραμένει «ζεστή», οι οποίες και υπογραμμίζουν το πρόβλημα που εντοπίζεται στην φροντ λάιν του τριφυλλιού.

Βεβαίως τονίζεται και το όφελος που θα έχει η Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού κλείσει στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό καθώς πρόσφατα ο Ντόρσεϊ κέρδισε αποζημίωση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την πρόωρο λύση του συμβολαίου τους (είχαν υπογράψει για δύο χρόνια).

Τα Ισπανικά ΜΜΕ επιμένουν πως ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και παίκτη υπάρχει συμφωνία, έστω και αν η πλευρά των πράσινων, προς το παρόν παραδέχεται μόνο το ενδιαφέρον της για τον 33χρονο ύψους 2,06μ. καλαθοσφαιριστή.

Ακόμη αναφέρουν ότι ο λόγος που δεν έχει ολοκληρωθεί το «deal», είναι επειδή ο Παναθηναϊκός θέλει να κόψει κάποιον παίκτη από το ρόστερ του.

Σε κάθε περίπτωση, η περίπτωση Ντόρσεϊ θα κριθεί τις επόμενες ημέρες και ειδικά μετά και τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο, κάποια αλλαγή φαντάζει πολύ πιθανή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από