Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ και με ΠΑΟΚ οι Σλούκας και Φαλ

Χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στην 12άδα θα είναι ο Σωτήρης Οικονομόπουλος.

Ο Ολυμπιακός μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ με 73-66, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ για την Basket League, σε ένα ματς όπου ξανά ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός για τρίτο σερί ματς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ, καθώς δεν έχουν αναρρώσει, κάτι που σημαίνει ότι και πάλι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πολλές λύσεις.

Ο Έλληνας γκαρντ και ο Γάλλος ψηλός έχασαν και το παιχνίδι με το Περιστέρι την περασμένη Δευτέρα, ενώ έλειψαν και από την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, όπου ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια και ανάλογα τι θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου δεν αποκλείεται να βγει και δεύτερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ στη 12αδα θα είναι και ο νεαρός Σωτήρης Οικονομόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από