Άρης : Μέσα ο Αθηναίου, υπολογίζεται κανονικά για Κολοσσό

Κανονικά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ο Γιάννης Αθηναίου στο Αλεξάνδρειο, έκανε ακολούθως θεραπεία και πλέον ο Αγγέλου τον υπολογίζει κανονικά για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Με μια ευχάριστη είδηση πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη την Πέμπτη (10/5). Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για το ματς με τον Κολοσσό.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος γκαρντ είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στη γάμπα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τετάρτης με το Ρέθυμνο. Πλέον ο Αγγέλου μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τους νησιώτες, τους οποίους αν ο Αυτοκράτορας κερδίσει θα εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ της Α1.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ανέφερε: «Η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού (13/05, 17:00, ERTPLAY2) με τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League, ξεκίνησε σήμερα (10/05) το απόγευμα με μια προπόνηση αποκατάστασης. Σε αυτή πήρε μέρος και ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα του αριστερού ποδιού στη διάρκεια του χθεσινού (09/05) αγώνα με το Ρέθυμνο.  Ο έμπειρος παίκτης ακολούθησε και θεραπεία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από