Μαυροειδής : «Για νίκη στη Θεσσαλονίκη»!

Για να αποκλείσει η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ πρέπει να τον κερδίσει τουλάχιστον μία φορά εκτός έδρας και ο Δημήτρης Μαυροειδής δίνει το σύνθημα.

Η ΑΕΚ ξεκινάει με μειονέκτημα έδρας την προσπάθειά της στα φετινά πλέι οφ της Basket League και ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο πιο εύκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει. Παρ’ όλα αυτά όλοι στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τον αποκλείσουν. Θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στον αγώνα της Τετάρτης, που θα γίνει στην Πυλαία, και ο Δημήτρης Μαυροειδής τα εξηγεί όλα αυτά στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη δοκιμασία με αντίπαλο τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ. Όπως είπε και ο προπονητής μας, στη φάση αυτή ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Έχει μια πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη. Θεωρώ, ωστόσο, ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση.

Δώσαμε όλο μας τον εαυτό στις αναμετρήσεις του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League. Υπήρξε μια δημιουργική πίεση, που συνέβαλε στη μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να διαχειριστούμε τη νέα πραγματικότητα τώρα. Να ξαναβρεθούμε πνευματικά και ψυχολογικά και να κατορθώσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στο Πρωτάθλημα.

Έχουμε αποδείξει κατ’ επανάληψη κατά την εφετινή περίοδο, ότι μας αρέσουν τα δύσκολα. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, εγώ και οι συμπαίκτες μου θα επιδιώξουμε, πιστοί στο πλάνο του κόουτς Σάκοτα και των συνεργατών του, να πετύχουμε το καλύτερο.

Πάμε στη Θεσσαλονίκη, για το 1-0. Για να παίξουμε για την πρόκριση μπροστά στον κόσμο μας, το ερχόμενο Σάββατο…»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από