Πασκουάλ : «Περήφανος που βρίσκομαι εδώ, θα δώσουμε τα πάντα»

Ο Τσάβι Πασκουάλ για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως όλοι στους πράσινους θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τα ημιτελικά της Basket League, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των πρασίνων είχε ευχάριστη διάθεση και στάθηκε στην προετοιμασία του Δικεφάλου του βορρά για τα παιχνίδια με το τριφύλλι, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι αυτός που θα πανηγυρίσει τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καλησπέρα. Είναι ο πρώτος χρόνος εδώ και ελπίζω του χρόνου να μην χρειαστώ μεταφραστή. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτό το τραπέζι και ελπίζω να γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα. Πάντα δυστυχώς ένας κερδίζει και όλοι χάνουν. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα.

Η ζωή έχει δείξει ότι πολλές φορές προσπαθείς το ίδιο και κερδίζεις και κάποιες όχι. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ελπίζω και οι 4 ομάδες να χαρίσουν το καλύτερο θέαμα και ελπίζω ότι θα το προσφέρουμε. Και όλοι οι θεατές να το χαρούν αυτό, χωρίς βία και να πάνε όλα καλά.

Όσο για τον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ καλή. Έχει κερδίσει τους 11 από τους τελευταίους 12 αγώνες. Τακτικά και αγωνιστικά προετοιμάζει καλά τους αγώνες της και θα πρέπει να δώσουμε το 100%. Όπως είπε και ο Βασίλης, αλλά και ο κόουτς Σφαιρόπουλος, να κερδίσει ο καλύτερος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από