Αρχίζει ο σχεδιασμός της νέας ομάδας στον Άρη

Πώς θα κινηθούν οι κίτρινοι με το απαγορευτικό μεταγραφών και τα ονόματα που τους ενδιαφέρουν.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου συνεχίζει στον πάγκο του Άρη και την επόμενη σεζόν, μετά τη χτεσινή οριστική συμφωνία με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Η στελέχωση του ρόστερ αποτελεί το επόμενο βήμα για το αγωνιστικό κομμάτι, προς το παρόν τουλάχιστον υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών, ζήτημα που ο νέος ιδιοκτήτης, Δημήτρης Γουλιέλμος, προσπαθεί να λύσει.

Επειδή οι κίτρινοι δεν θέλουν να χάσουν πολύτιμο χρόνο περιμένοντας τις εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο, ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο γίνεται με βάση το χειρότερο δυνατό σενάριο μη άρσης του ban.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές περιορίζονται σε όσους ξένους έπαιξαν πέρσι στην Ελλάδα και αυτό προκύπτει και από τα ονόματα στη λίστα του Αγγέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ο Γκάρι ΜακΓκι, σέντερ που φόρεσε πέρσι τη φανέλα της Κύμης, όπως και οι Τζαμάλ Νίξον και Δημήτρης Βεργίνης, αμφότεροι γκαρντ που αγωνίζονται στο Λαύριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από