Τζέιμς για πρόστιμο : «Δεν θα τιμωρηθώ εγώ»

Με σχόλιό του στο Twitter, o Μάικ Τζέιμς έκανε ξεκάθαρο πως δεν θα τιμωρηθεί από το πρόστιμο που θα επιβληθεί στους παίκτες του Παναθηναϊκού αν χαθεί το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι για το Game 1 των τελικών της Basket League. Η διοίκηση των πρασίνων είναι δυσαρεστημένη με την εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και προχώρησε στην απόφαση να επιβάλει πρόστιμο ενός μισθού στους παίκτες αν χαθεί το πρωτάθλημα.

Μετά την απόφαση αυτή, ένας φίλος του Ολυμπιακού επιχείρησε να «πειράξει» τον παίκτη του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως το πρόστιμο είναι είναι χειρότερο από την ακύρωση μίας πτήσης, που είχε επιβληθεί στους παίκτες του Κοροίβου Αμαλιάδας. «Πώς είναι χειρότερο αυτό ;», απάντησε ο Αμερικανός γκαρντ, για να του τονίσει ο οπαδός του Ολυμπιακού: «Το εισιτήριο δεν κοστίζει γύρω στα 1.000 δολάρια; Ο μισθός δεν είναι πολύ μεγαλύτερος; Και ο λόγος είναι πολύ άσχημος. Τιμωρία επειδή μπορεί να χάσετε από μια ομάδα; Συμβαίνει πάντα, έτσι είναι το μπάσκετ. Αν είναι να «κόβονται» οι μισθοί, γιατί να μην μπαίνουν όροι επίτευξης στόχων στο συμβόλαιο του κάθε παίκτη;».

Μετά από αυτό τον διάλογο, ο Τζέιμς θέλησε να ολοκληρώσει το θέμα επισημαίνοντας το εξής: «Δεν ξέρω πού πηγαίνεις με 1.000 δολάρια, αλλά δεν κοστίζει τόσο ένα εισιτήριο και εγώ δεν θα τιμωρηθώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από