Παναθηναϊκός: Μένει ο Ντένμον, φεύγει ο Γκάμπριελ

Ο Παναθηναϊκός κρατάει τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ και δεν ενεργοποιεί την οψιόν του συμπατριώτη του.

Ο Μάρκους Ντένμον είναι γνωστό πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός είναι ένας από τους παίκτες που ζήτησε να παραμείνουν και τη νέα χρονιά ο Τσάβι Πασκουάλ, καθώς θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί και να βοηθήσει περισσότερο.

Εξάλλου ήταν εκείνος που τον επέλεξε πέρσι φέρνοντάς τον στον Παναθηναϊκό από την Τουρκία. Η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις του δεν ήταν καλές, είχε πολλά «σκαμπανεβάσματα» με συνέπεια να χρειαστεί να γίνει υπέρβαση με την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς.

Συνολικά ωστόσο η συνέπεια και η εργατικότητα του Ντένμον αξιολογήθηκαν με θετικό βαθμό από τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος ζήτησε να παραμείνει. Ετσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ.

Η περίπτωση του Ντένμον πάντως δεν σχετίζεται με εκείνη του Καλάθη. Η παραμονή του Αμερικανού έτσι κι αλλιώς είχε αποφασιστεί από τον Πασκουάλ και μάλιστα ήταν ο μοναδικός από τους παίκτες που ήταν εκτός Α1, ο οποίος έμεινε στην ομάδα ως το τέλος των πλέι όφ.

Από εκεί και πέρα ο Κένι Γκάμπριελ ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση δεν ενεργοποίησε την οψιόν του και συνεπώς ο Αμερικανός θα αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από