Στα υπόψη του ΠΑΟΚ ο Έβανς

Ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτες για να στελεχώσει τη γραμμή ψηλών και στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει εντοπίσει την περίπτωση του Σον Έβανς (30, 2,03). Ενός παίκτη που έχει παίξει τα δύο τελευταία χρόνια σε Λαύριο και Προμηθέα κι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Παίζει σε θέση σέντερ, αν και είναι σχετικά κοντός, […]

Ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτες για να στελεχώσει τη γραμμή ψηλών και στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει εντοπίσει την περίπτωση του Σον Έβανς (30, 2,03). Ενός παίκτη που έχει παίξει τα δύο τελευταία χρόνια σε Λαύριο και Προμηθέα κι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

Παίζει σε θέση σέντερ, αν και είναι σχετικά κοντός, μπορεί να τα καταφέρει και ως «τεσσάρι», είναι καλός σκόρερ και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, πράγματα που συνεκτιμώνται θετικά από τον Παπαθεοδώρου, ο οποίος πάντως εξακολουθεί να έχει στα υπόψη και την περίπτωση του Ουσμάν Κρουμπάλι, που έπαιξε και αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα προσπαθεί να βρει παίκτη και στο Λας Βέγκας, όπου βρίσκεται και παρακολουθεί το summer league του ΝΒΑ.

Ο Έβανς έχει πρόταση και από τον Φάρο Λήμνου, ωστόσο στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως η συμμετοχή τους στο BCL θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τον Αμερικανό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από