Γκος : «Τιμή και προνόμιο ο ΠΑΟΚ»

Ο Φιλ Γκος το πήρε απόφαση να συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον ΠΑΟΚ και άπαξ και συνέβη αυτό, θέλησε να εκφράσει όσα νιώθει για τους φίλους της ομάδας, τους οποίους γνώρισε πέρυσι και εκτίμησε βαθύτατα. Με επιστολή που απηύθυνε σε αυτούς μέσω του λογαριασμού του ΠΑΟΚ στο instagram, εκδήλωσε τον ενθουσιασμό και την […]

Ο Φιλ Γκος το πήρε απόφαση να συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον ΠΑΟΚ και άπαξ και συνέβη αυτό, θέλησε να εκφράσει όσα νιώθει για τους φίλους της ομάδας, τους οποίους γνώρισε πέρυσι και εκτίμησε βαθύτατα.

Με επιστολή που απηύθυνε σε αυτούς μέσω του λογαριασμού του ΠΑΟΚ στο instagram, εκδήλωσε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του να παίξει ξανά στο κλειστό της Πυλαίας. Αναφέρει ο Φιλ Γκος:

«Αγαπητέ ΠΑΟΚ,

Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι έχω υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας μας για μία ακόμη σεζόν. Παίζοντας για τον ΠΑΟΚ και εκπροσωπώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι τιμή και προνόμιο κι αυτό είναι κάτι που δεν θεωρώ ότι είναι δεδομένο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι φοβεροί. Ήσασταν μαζί μας και στα σκαμπανεβάσματα μιας μακράς περιόδου και πραγματικά το εκτιμώ πολύ αυτό. Θέλω να σας πω επίσης ότι πάντα μου άρεσε να παίζω στο PAOK Sports Arena! Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου καθώς και τους αδελφούς μου, αυτούς με τους οποίους πήγα στον… πόλεμο την περασμένη σεζόν! Την περασμένη σεζόν πετύχαμε το στόχο μας να κερδίσουμε την 3η θέση και ένα μετάλλιο. Προκριθήκαμε επίσης στα πλέι-οφ στο @basketballcl! Αυτή τη σεζόν είναι καιρός να θέσουμε νέους στόχους»!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από