Γίνεται… Κινέζος ο Ντένμον!

Οι κινήσεις στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τελειώσει καθώς οι πράσινοι προχωρούν σε ανακατατάξεις στο ρόστερ τους. Ο Μάρκους Ντένμον είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Κίνας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και φυσικά στον Παναθηναϊκό τον… στέλνουν στην Ασία με τις ευλογίες τους! Ο Αμερικανός κατάφερε να εξασφαλίσει ένα πολύ καλό […]

Οι κινήσεις στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τελειώσει καθώς οι πράσινοι προχωρούν σε ανακατατάξεις στο ρόστερ τους.

Ο Μάρκους Ντένμον είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Κίνας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και φυσικά στον Παναθηναϊκό τον… στέλνουν στην Ασία με τις ευλογίες τους!

Ο Αμερικανός κατάφερε να εξασφαλίσει ένα πολύ καλό ντιλ με τους Zhejiang Golden Bulls, που θα του αποφέρει περίπου 1 εκ δολάρια, ενώ προφανώς και ο Παναθηναϊκός θα πάρει ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Εξάλλου οι 550 χιλ ευρώ που προέβλεπε ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του από μόνο του αποτελεί μια πολύ καλή βάση για να συνεχίσει την αναζήτηση του πάουερ φόργουορντ που θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας παίκτη που να κάνει τη διαφορά και δίνει αξιόπιστες λύσεις. Όμως με την απόκτηση του Παπαγιάννη το μπάτζετ… πιέστηκε. Βρέθηκε όμως η λύση με τον Ντένμον να φέρνει την πρόταση από την Κίνα και τον Παναθηναϊκό πλέον να έχει την ευχέρεια να κάνει όχι μια, αλλά δύο κινήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο σχεδιασμός είναι να δοθούν περισσότερα χρήματα για το «τεσσάρι», αλλά και να περισσέψει ένα σημαντικό ποσό, ώστε εάν προκύψει ζήτημα, να αποκτηθεί και ένας παίκτης στη θέση του γκαρντ/φόργουορντ ή να παραμείνει ο Ματ Λοτζέσκι (το πιο πιθανό), αλλά με ένα συμβόλαιο περίπου 250 -το πολύ 300- χιλ ευρώ.

Ο Ντένμον τις επόμενες ημέρες θα τελειώσει τη συμφωνία με τους Κινέζους και θα αποχωρήσει από το ρόστερ, στο οποίο θα προστεθεί φυσικά ο Βαγγέλης Σακελλαρίου και θα αναβαθμιστεί προφανώς ο Νίκος Παππάς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από