STOIXIMAN BASKET LEAGUE
Απίστευτο φινάλε πήρε μέρος στο Game 3 της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μπάρτλεϊ σημείωσε step-back τρίποντο, βάζοντας μπροστά τον «Δικέφαλο» με 78-76, αλλά ο Γκρέι έστειλε το ματς στην παράταση.
Τα τελευταία λεπτά του Game 3 των προημιτελικών της Stoximan GBL, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στη «SUNEL Arena» ήταν συναρπαστικό, καθώς έγιναν απίστευτα πράγματα από τους δύο «Δικέφαλους».
Συγκεκριμένα με το σκορ στο 76-75, ο Μπάρτλεϊ έλαβε την μπάλα, κάλεσε απομόνωση και με step-back πίσω από τα 6,75, έκανε το 76-78, με την ΑΕΚ να καλεί time-out και να έχει επαναφορά από το κέντρο, με 2,5 δευτερόλεπτα να απομένουν.
Στην τελευταία επίθεση, ο Γκρέι πήρε την μπάλα στο ύψος της baseline από τα αριστερά και με απευθείας fadeaway, έστειλε το ματς στην παράταση, με 78-78.
H Ένωση κατάφερε να πάρει εν τέλει τη νίκη και την πρόκριση στην παράταση, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 89-83.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από