Ρεπορτάζ στη Σερβία αποκαλύπτει τις σκέψεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αναφορικά με την ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.
Στον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα, αναφορικά με τον τραυματισμό του Μουστάφα Φαλ, αφού ο Γάλλος σέντερ υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο, μετά την έναρξη του χθεσινού τελικού, σε μια προσπάθειά του να μαρκάρει τον Τσεντί Οσμάν και θα παραμείνει στα… πιτς για σχεδόν έναν χρόνο, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να μένει μόνος του στο «5».
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Φαλ θα χάσει όλη την επόμενη σεζόν και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Σέρβο σέντερ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει αυτό το καλοκαίρι.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στέψη ή επιστροφή στο… ΟΑΚΑ (vids)
Κάπως έτσι, το Meridian Sport, ασχολήθηκε με το μέλλον του Μιλουτίνοφ και προσπάθησε να… ακτινογραφήσει τις σκέψεις του Σέρβου σέντερ, σχετικά με την πρόθεσή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.
Τι λένε στη Σερβία για το συμβόλαιο του Μιλουτίνοφ
«Είναι γνωστό πως το συμβόλαιο του Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Ολυμπιακό τελειώνει το καλοκαίρι και έχει προσελκύσει την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Αυτό που ακούγεται πιο έντονα είναι το ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο, όμως οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να επιθυμεί να τον κρατήσει. Υπήρχε πάντα η επιθυμία να παραμείνει, αλλά τονιζόταν ότι η τύχη του Μιλουτίνοφ θα συζητούνταν στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Μουσταφά Φαλ άλλαξε τα πάντα.
Ο σύλλογος γνωρίζει ότι μετά τον τραυματισμό του Φαλ, θα μπορούσε να μείνει χωρίς σέντερ για την επόμενη σεζόν, γι’ αυτό και αποφάσισε να κρατήσει τον Νίκολα, ο οποίος φέρεται να δίνει προτεραιότητα στις συνομιλίες με τους “ερυθρόλευκους”. Να υπενθυμίσουμε ότι λήγει και το συμβόλαιο του Μόουζες Ράιτ, ο οποίος ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζαλγκίρις, οπότε η νέα κατάσταση ανάγκασε τον Ολυμπιακό να επιταχύνει τη διαδικασία και να ξεκινήσει την προετοιμασία επέκτασης της συνεργασίας του με τον Μιλουτίνοφ», αναφέρουν στο Meridian Sport.