Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στην ΕΡΤ3 και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του στον Άρη και έκανε το δικό του σχόλιο για την μεταγραφή του Βασίλη Τολιόπουλου στον Παναθηναϊκό.
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ3 και αναφέρθηκε στο αν θα παραμείνει στον Άρη, σχολιάζοντας παράλληλα και την μεταγραφή του Βασίλη Τολιόπουλου στον Παναθηναϊκό.
Ο 31χρονος γκάρντ τόνισε ότι θέλει να είναι μέλος της προσπάθειας που θα κάνει ο Άρης εν όψει της νέας σεζόν και υπογράμμισε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα, εντός εβδομάδας.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μποχωρίδη:
Για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ: «Η ενημέρωση είναι πως προμηνύεται κάτι πάρα πολύ καλό και ελπίζουμε να γίνει πραγματικότητα. Αυτή την εβδομάδα ελπίζουμε να έχουμε νέα και να δούμε ξανά τον Άρη εκεί που πρέπει, ψηλά. Εύχομαι κι εγώ όλα αυτά που ακούγονται να γίνουν πραγματικότητα για να ανέβει η ομάδα επίπεδο».
Σχετικά με την επόμενη σεζόν: «Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα… Θέλω πάρα πολύ και εγώ να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Έχω περάσει κάποια δύσκολα χρόνια, από το 2017 ως το 2020, όπου ήταν με άλλο διοικητικό καθεστώς. Όλα αυτά, θέλω να μείνουν πίσω και εύχομαι ο Άρης να κοιτάει ψηλά και να είναι στις πρώτες θέσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Για πιθανή παραμονή του στον Άρη: «Δεν έχω ακόμη κάποιο νέο. Τελευταία φορά που μίλησα με μέλη της ομάδας είναι πως αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις, οπότε περιμένω και εγώ».
Αναφορικά με τον Βασίλη Τολιόπουλο και την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό:
«Μίλησα μαζί του, θα τον συμβούλευα μέρα με τη μέρα , να είναι ο εαυτός του, να βρει τον ρόλο του στην ομάδα, να κάνει ότι χρειάζεται ο προπονητής και πιστεύω πως έχει τον χαρακτήρα να πετύχει».