ΑΕΚ : Έπαιξαν… ποδόσφαιρο! (pics)

H έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Ζλάτιμπορ δεν ήταν η... αναμενόμενη, καθώς ο Μπάνκι είχε κέφια.

Ο Λούκα Μπάνκι δεν έχασε χρόνο. Με το που έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ στο Ζλάτιμπορ, πήρε τους παίκτες και τους πήγε στο γήπεδο για προπόνηση. Μόνο που το πρόγραμμα δεν περιελάμβανε μπάσκετ, αλλά… κάτι σαν ποδόσφαιρο!

Ήταν δηλαδή ποδόσφαιρο, αλλά επιτρεπόταν και η χρήση των χεριών και σε κάθε περίπτωση οι κανονισμοί ήταν εμπνεύσεως Μπάνκι, ο οποίος ήταν και ο διαιτητής. Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για το τι συνέβη σε αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι είναι πλήρης:

«Με… ποδοσφαιροκεφαλοχειροσφαίριση, με κανόνες-έκπληξη, και διαιτητή τον Λούκα Μπάνκι δόθηκε το «εναρκτήριο λάκτισμα» στην «πρεμιέρα» της προετοιμασίας στο Ζλάτιμπορ.

Για την ιστορία, «Κίτρινοι» και «Μαύροι» ήλθαν ισόπαλοι 3-3, αλλά το ζητούμενο είναι, ότι οι παίκτες της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο πριν από τις σκληρές δοκιμασίες, που τους περιμένουν τις επόμενες ώρες. Ο Κόουτς Μπάνκι με τη βοήθεια… αυτοσχέδιου VAR ακύρωσε γκολ του Μέις, στο 3-3, και ουσιαστικά… διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις: Κίτρινοι: Μωραίτης, Ρογκαβόπουλος, Καββαδάς, Αγραβάνης, Γιαννόπουλος, Ξανθόπουλος, Τσαλμπούρης. Μαύροι: Σάκοτα, Σαντ-Ρος, Ματσιούλις, Γκρίφιν, Ρόμπερσον, Χάντερ, Μέις.

Η σειρά των γκολ:

Γιαννόπουλος 1-0

Ρογκαβόπουλος 2-0

Γιαννόπουλος 3-0

Σάκοτα 3-1

Ματσιούλις 3-2

Μέις 3-3»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από