Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως η αποστολή των εγγράφων στην πλευρά του Αριστοτέλη Μυστακίδη ολοκληρώθηκε, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο νομικός έλεγχος.
Ολοκληρώθηκε η αποστολή των εγγράφων στην πλευρά του Αριστοτέλη Μυστακίδη, όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Πλέον, πραγματοποιείται ο οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές του Μυστακίδη, ενώ έχει ξεκινήσει και ο νομικός έλεγχος από τις υπηρεσίες που εκπροσωπούν τις δύο πλευρές.
Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε ολόκληρη τη Euroleague (pic)
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η αποστολή όλων των εγγράφων που ζητήθηκαν από την εταιρία ορκωτών ελεγκτών, που θα διενεργήσει τον οικονομικό και φορολογικό έλεγχο της ΚΑΕ, για λογαριασμό του κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Από τις 22 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία άνοιξε την πλατφόρμα η εταιρία των ορκωτών λογιστών, έχουν αποσταλεί περισσότερα από 1.000 αρχεία, προκειμένου ο οικονομικός έλεγχος να πραγματοποιηθεί με τον πλέον άρτιο και αποτελεσματικό τρόπο.
Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο νομικός έλεγχος, από τις νομικές υπηρεσίες που εκπροσωπούν τις δύο πλευρές.
Αντιλαμβανόμαστε την απολύτως λογική επιθυμία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για πληροφόρηση. Προς αυτήν την κατεύθυνση καταβάλλεται προσπάθεια ώστε η ενημέρωση να είναι λιτή, ουσιαστική και έγκυρη».
Aνακοίνωση-ενημέρωση ΚΑΕ ΠΑΟΚhttps://t.co/RNMBf3nO8s
— PAOK BC (@PAOKbasketball) September 29, 2025