Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τις απουσίες των δύο ομάδων, αλλά και για τον Τι Τζέι Σορτς.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στο ΣΕΦ το πρώτο του ντέρμπι στη σεζόν με τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 90-86 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως η ομάδα του είχε το πλεονέκτημα λόγω των απουσιών (Ναν για τον Παναθηναϊκό, Γουόκαπ, Φουρνιέ για τον Ολυμπιακό), ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους Ερυθρόλευκους.
Παράλληλα στάθηκε στην εμφάνιση του Τι Τζέι Σορτς επισημαίνοντας ότι ήταν εξαιρετικός και δεν φοβήθηκε να πάρει την ευθύνη.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Εργκίν Αταμάν:
«Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πολύ πάθος, αλλά από τη δική μας πλευρά δεν παίξαμε ιδιαίτερα ποιοτικό μπάσκετ. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ με παίκτες όπως ο Όσμαν, ο Γκραντ και ο Μήτογλου. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που κέρδισε το ματς, είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε κι εμείς.
Το θετικό για εμάς είναι ότι η διαφορά ήταν μόνο τέσσερις πόντοι και έχουμε το επόμενο ντέρμπι στο γήπεδό μας. Ο Ολυμπιακός έχασε δύο σημαντικούς παίκτες, εμείς χάσαμε έναν, οπότε εμείς είχαμε το πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση. Ο Ναν είχε μία ενόχληση και τον προφυλάξαμε.
Ο Σορτς ήταν εξαιρετικός, σήμερα πήρε την ευθύνη. Είπα μετά το ματς με την Μπασκόνια ότι μόνο ο Ναν παίρνει ευθύνες, και σήμερα το έκανε κι αυτός. Στο τέλος βέβαια είχε ένα σημαντικό αμυντικό λάθος που μας κόστισε».