Ο Ηρακλής ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα προπονητή, Γιώργος Σιγάλας που οδήγησε την ομάδα στην επιστροφή στη GBL.
Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε επίσημα σήμερα (27/10) την αποχώρηση του Γιώργου Σιγάλα από τον πάγκο της ομάδας μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ομάδας ο έμπειρος τεχνικός είχε αναλάβει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την ομάδα και συνέβαλε καθοριστικά στην ανασύνταξη και την άνοδο στην GBL.
Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ο Ηλίας Ζούρος ανέλαβε τον Πανιώνιο
Η ανακοίνωση του Ηρακλή
«Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Σιγάλα.
Ο coach Σιγάλας ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ομάδας και αποτέλεσε τον βασικότερο συντελεστή της αλλαγής και της πορείας προς την άνοδο στη GBL.
Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Ηρακλής θα του είναι πάντα ευγνώμων και θα τον θεωρεί μέλος της οικογένειάς του.
Η ΚΑΕ Ηρακλής εύχεται στον Γιώργο Σιγάλα καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».