Ολυμπιακός: Δύσκολα προλαβαίνει την Χίμκι ο Παπανικολάου

Συνέχισε τη θεραπεία του ο Έλληνας φόργουορντ με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του για τη Μόσχα. Μέρος της προπόνησης ο Αγραβάνης.

Μία μέρα μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός πάτησε και πάλι το παρκέ του ΣΕΦ για προπόνηση. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν πίεσε τους παίκτες του, οι οποίοι έκαναν πάντως κανονικά προπόνηση παρότι την Πέμπτη αγωνίστηκαν με τον Χολαργό.

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν ξανά την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μην υπολογίζει τους συνήθεις υπόπτους.

Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει την θεραπεία του για το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί, δύσκολα όμως θα προλάβει την αναμέτρηση και με την Χίμκι. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, κάνει αγώνα δρόμου και η λογική λέει ότι δεν θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης από τη μεριά του ανεβάζει στροφές, χωρίς να πιέζει… καταστάσεις. Νιώθει καλύτερα και στόχος του είναι στα μέσα Νοέμβρη να επιστρέψει στο παρκέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από