Στο πλευρό του Φλιώνη ο Χολ: «Ξέρω πως είναι δύσκολο, μπράβο του που βρήκε τη δύναμη να παίξει»

Ο Ντόντα Χολ αναφέρθηκε στον Δημήτρη Φλιώνη που έχασε τον πατέρα του, αναφέροντας ότι πέρασε το ίδιο και του έδωσε συγχαρητήρια που βρήκε τη δύναμη να παίξει.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον Δημήτρη Φλιώνη που έχασε τον πατέρα του, αλλά θέλησε να δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση.

Ο Ντόντα Χόλ ρωτήθηκε για το γεγονός αυτό, αναφέροντας πως τα έχει περάσει κι εκείνος σε ηλικία 13 ετών, ενώ του έδωσε και συγχαρητήρια που είχε την ψυχική δύναμη να αγωνιστεί.

Οι δηλώσεις του Ντόντα Χολ:

«Είναι δύσκολο. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σας πω αυτή την στιγμή. Το έχω περάσει και εγώ σε νεαρή ηλικία, όταν ήμουν 13 ετών. Οπως είπα έχασα τον πατέρα μου στο τελευταίο début game επομένως ήταν κάπως διαφορετικό για εμένα. Συγχαρητήρια σε αυτόν, που βρήκε τη ψυχική δύναμη να παίξει. Ξέρω πως είναι δύσκολο, πρέπει να κρατήσει το κεφάλι ψηλά και με αγάπη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από