Δοκιμάζει το πόδι του ο Σλούκας (vid)

Μπήκε στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά στους τελικούς ο Κώστας Σλούκας.

Μετά την απουσία του στα δύο πρώτα ματς, ο Κώστας Σλούκας τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το Game 3 των τελικών της Stoiximan GBL με τον Ολυμπιακό (8/6, 21:00, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο αρχηγός των πράσινων βγήκε αρκετή ώρα πριν από το τζάμπολ στο παρκέ  και δοκίμασε το πόδι του με τρέξιμο και διάφορες ασκήσεις και μετά από λίγο έπιασε και μπάλα.

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο ο Οριγκί: «Ο στόχος μου ως παίκτης έχει εκπληρωθεί» (pic)

Θυμίζουμε ότι νοκ-άουτ με ενοχλήσεις στη μέση τέθηκε ο Τζέντι Όσμαν, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να παίρνει τη θέση του στην εξάδα των ξένων.

Αναλυτικά η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Σορτς, Καλαϊτζάκης, Σλούκας, Χέιζ-Ντέιβις, Ρογκαβόπουλος, Σαμοντούροφ, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Τολιόπουλος, Μήτογλου.

Δείτε το βίντεο με τον Σλούκα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από