Έτοιμος για τον Άρη ο Βασίλης Σπανούλης! – Η ανάρτηση του Ραζνάτοβιτς πριν τη μεγάλη υποδοχή στο «Μακεδονία»

Η ανάρτηση που έκανε ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, λίγα 24ωρα πριν την άφιξη του Έλληνα τεχνικού στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη.

Σε λίγα 24ωρα ο Βασίλης Σπανούλης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου τη Δευτέρα (15/6, 12:00) στο «Nick Galis Hall» να παρουσιαστεί επίσημα από την ΚΑΕ Άρης, ως ο νέος προπονητής του «Αυτοκράτορα» για τα τρία επόμενα χρόνια.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ολόκληρος  ο οργανισμός του Άρη βρίσκεται επί ποδός για το σημαντικό γεγονός, όπως άλλωστε και οι οπαδοί της ομάδας που ετοιμάζονται να του χαρίσουν μια αποθεωτική υποδοχή. Θυμίζουμε πως ο Σπανούλης αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την Κυριακή (14/6) στις 19:00, με τους οργανωμένους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων» να έχουν ήδη κάνει κάλεσμα για συγκέντρωση στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης μια ώρα πριν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο δεύτερος… πόλος που ψάχνει πίσω από τον Φουρνιέ (pics, vids)

Στο μεταξύ ο Έλληνας τεχνικός συζητάει τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από τη μεγάλη συμφωνία με τον μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση με τους δύο τους να τα λένε σε πισίνα γωνστoύ ξενοδοχείου στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Άλλωστε ο γνωστός μάνατζερ αναμένεται να έχει καθοριστική συμβολή και στη συγκρότηση του ρόστερ της νέας ομάδας που θα φτιάξει ο Βασίλης Σπανούλης στον Άρη.

«Τελική προετοιμασία για τη Δευτέρα», έγραψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος θα δώσει επίσης το «παρών» στην παρουσίαση του «V-Span» από την ΚΑΕ Άρης!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από