Ο πατέρας του Τάιλερ Ντόρσεϊ, Τζέριντ, απάντησε μέσω Χ για τα δημοσιεύματα σε σχέση με τον γιο του.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν, κατακτώντας τη Euroleague στο «Telekom Center», αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα επικρατώντας στους τελικούς της Stoiximan GBL του Παναθηναϊκού με 3-2 νίκες.
Ένας από τους πρωταγωνιστές των «ερυθρόλευκων» στη σεζόν (αν και δεν αγωνίστηκε λόγω τενοντίτιδας στους τελικούς) ήταν αδιαμφισβήτητα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής μεταμορφώθηκε σε σχέση με πέρσι και ήταν απλά ασταμάτητος.
Τις τελευταίες ώρες, είδαν το φως της δημοσιότητας ορισμένα δημοσιεύματα για σχετική πρόταση επέκτασης συμβολαίου του Ολυμπιακού προς τον 30χρονο γκαρντ με αυξημένες απολαβές. Ο πατέρας του Ντόρσεϊ, Τζέριντ, θέλησε μέσω του Χ να πάρει θέση για αυτά τα δημοσιεύματα.
«Δεν είναι τίποτα αληθινό, μέχρι να μιλήσει ο Τάιλερ. Η αλήθεια θα λάμψει σύντομα. Δεν έχει συμβόλαιο ακόμη», έγραψε χαρακτηριστικά. Όμως η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική, αφού οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν οψιόν και για τη νέα σεζόν, όντας διατεθειμένοι να την ενεργοποιήσουν και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για νέες συζητήσεις με τον Ντόρσεϊ ώστε να παραμείνει στο λιμάνι.
Βέβαια λίγο μετά ο πατέρας του ομογενή γκαρντ διέγραψε τα παραπάνω tweet, δείχνοντας πως μάλλον κάτι δεν είχε πάει καλά σε όσα είχε γράψει.