Ο Άνταμ Μοκόκα μίλησε για την επιλογή του να πάει στον Άρη, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας.
Ο Άρης έκανε δικό του τον Άνταμ Μοκόκα, ο οποίος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Ο Γάλλος φόργουορντ αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, στους στόχους, αλλά και στο κοινό της ομάδας.
Οι δηλώσεις του Άνταμ Μοκόκα:
Για τη μετακίνησή του στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την έλευσή μου στον Άρη. Ανυπομονώ να φτάσω στη Θεσσαλονίκη και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό σταφ και τους φιλάθλους της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για τη σεζόν που έρχεται. Θέλουμε να «χτίσουμε» κάτι μεγάλο με την ιδιοκτησία και τη διοίκηση, οι οποίες δείχνουν ότι έχουν υψηλές φιλοδοξίες και στόχους για την ομάδα και την πόλη γενικότερα».
Για την ατμόσφαιρα στο «Nick Galis Hall»: «Οι φίλαθλοι πάντα δίνουν ώθηση και όλη τους την ψυχή και την ενέργεια για τους παίκτες. Ανυπομονώ να νιώσω την ενέργεια και να ζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα, αυτήν τη φορά ως… οικοδεσπότης. Οι φίλαθλοι του Άρη να περιμένουν ότι θα είμαι επιδραστικός και στα δύο άκρα του παρκέ και πως η ενέργεια που θα βγάλω στο γήπεδο θα είναι ασύγκριτη».