ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση του Μοτιεγιούνας – Τετ α τετ με τον Τρινκιέρι (pics)

Επέστρεψε στο PAOK Sports Arena μετά από 16 χρόνια - Δείτε φωτογραφίες.

Τις πρώτες εκ του σύνεγγυς κουβέντες, ως -επίσημα- παίκτης του ΠΑΟΚ, είχε σήμερα με τον Αντρέα Τρινκιέρι ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας (σ.σ. όπως αποσαφήνισε ο ίδιος πως προφέρεται σωστά το επίθετό του).

Ο Λιθουανός σέντερ απέκτησε «γεύση» από το PAOK Sports Arena (σ.σ. το βοηθητικό γήπεδο, καθώς στην κεντρική σάλα διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο), έχοντας απέναντί του τον προπονητή του «Δικεφάλου» και βάζοντας στο μυαλό του την προ ετών παρουσία του στον χώρο ως αντίπαλος των «ασπρόμαυρων» (σ.σ. το 2010 φορώντας τη φανέλα της Μπένετον Τρεβίζο).

Ο Μοτιεγιούνας , αν και δεσμεύτηκε με τον ΠΑΟΚ, δε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας, η οποία θα «πετάξει» αύριο το μεσημέρι από τη Θεσσαλονίκη για τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, για την αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής του EuroCup, την Τρίτη (6/10, 20:30, Novasports Prime), απέναντι στην Μπόσνα Σεράγεβο .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από