Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Vikos Falcons (18/10, 13:00) και οι Ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστούς τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Ολυμπιακός μετά τη «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία και τα δύο μεγάλα διπλά στη Euroleague κόντρα σε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα κοντράρεται στα Ιωάννινα με τον Βίκο (13:00) για τη Stoiximan GBL.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με απουσίες και τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να παραταχθεί με… 11άδα και πιθανότατα χωρίς να αγωνιστούν όλοι οι διαθέσιμοι.
Συγκεκριμένα, από το ματς με τον Βίκο, εκτός είναι ο τραυματίας Γιαν Μοντέρο, ο Εβάν Φουρνιέ που έμεινε στην Αθήνα για λόγους ξεκούρασης, ο Ταϊρίμ Τζόουνς που δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας, όπως και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ λόγω των όσων προηγήθηκαν παραμονές του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.
Από την άλλη, κανονικά είναι μέσα στην… 11άδα οι Ντόντα Χολ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι ήταν αμφίβολοι και είχαν ενοχλήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παίξουν απαραίτητα στο ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων.
Η 11άδα του Ολυμπιακού: Γουόρντ, Μπουρνελες, Βεζενκοφ, Παπανικολάου, Νετζηπογλου, Εντζάι, Καραγιαννίδης, Μιλουτίνοφ, Χολ, Παπάς και ΜακΙντάιρ.