Με Ναν και Σλούκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Περιστέρι

Με δύο σημαντικές επιστροφές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, στην αναμέτρηση με το Περιστέρι (18/10, 13:00).

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί σήμερα το μεσημέρι (18/10, 13:00) το Περιστέρι, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τους Πράσινους να αναμένεται να παραταχθούν με δύο σημαντικές επιστροφές στην 12άδα τους.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει, για πρώτη φορά φέτος, στη διάθεσή του τους Κέντρικ Ναν και Κώστα Σλούκα, οι οποίοι είχαν μπει στη νέα σεζόν με προβλήματα τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης: Το ελληνικό διαβατήριο, ο Μπαρτζώκας και η «σύνδεση» με Ντόρσεϊ – Ποιος είναι ο Πουλακίδας που βλέπει ζεστά ο Ολυμπιακός (vids)

Αναλυτικά η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καλαϊτζάκης, Φρανσίσκο, Μωραϊτης, Μπάντιο, Σλούκας, Χέιζ-Ντέιβις, Κουζέλογλου, Ναν, Γιαμπουσέλε, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από