Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε, μέσω ανακοίνωσης, σε δημοσίευμα που τόνιζε ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος υποστήριξε στην απολογία του πως πρώην επικεφαλής της ΟΔΚΕ είχε παραδώσει εκ παραδρομής, όπως είχε υποστηρίξει ο ίδιος, τους φακέλους με όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της τελευταίας πενταετίας στους «πράσινους».
Μεταξύ άλλων το «τριφύλλι» ξεκαθαρίζει πως έχει προσφύγει κατ’ επανάληψη στο ΑΣΕΑΔ «κατά των παρανομιών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας». Επίσης, τονίζεται ότι όταν το «τριφύλλι» ζήτησε τα έγγραφα των διαιτητών από την ΟΔΚΕ εκείνη αρνήθηκε να τα χορηγήσει, ωστόσο έπειτα από αίτηση προσωρινής διαταγής στο Πρωτοδικείο ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσέφυγε κατ’ επανάληψη στο ΑΣΕΑΔ κατά των παρανομιών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Όταν θελήσαμε τα σχετικά έγγραφα των διαιτητών από την ΟΔΚΕ (Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος), για να τα υποβάλουμε στο ΑΣΕΑΔ και τα ζητήσαμε με εξώδικο, η τότε ΟΔΚΕ δια του Προέδρου της, Παντελή Ελευθεριάδη, αρνήθηκε να μας τα χορηγήσει.
Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εν συνεχεία κατέθεσε αίτηση προσωρινής διαταγής επίδειξης εγγράφων ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών με αντίδικο την ΟΔΚΕ και δικαιώθηκε.
Δυνάμει προσωρινής διαταγής και δικαστικού επιμελητή, ελήφθησαν όλα τα σχετικά έγγραφα τα οποία και θέσαμε υπόψη των Αρχών.
Στα ψέματα πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων, μόνο αλήθειες».