Μέρος της προπόνησης ο Στρέλνιεκς, το παλεύει για Φενέρ

Ο Λετονός γκαρντ την Τρίτη ακολούθησε μέρος της προπόνησης και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Φενέρ, αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.             

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει χθες ο Ντέιβιντ Μπλατ, με τους Ερυθρόλευκους να ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Πέμπτης την Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ, για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στην προπόνηση της Τρίτης ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός των Πειραιωτών είδε τον Γιάνις Στρέλνιεκς να ανεβάζει ρυθμούς και να βγάζει με επιτυχία μέρος της προπόνησης. Ο Λετονός γκαρντ είχε υποστεί θλάση στο παιχνίδι με την Μπασκόνια και είχε χάσει τα τελευταία ματς του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Ο διεθνής άσος των Ερυθρόλευκων πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ, αλλά και αυτό που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (18/11) για την Basket League.

Την Τετάρτη ο Στρέλνιεκς θα προσπαθήσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα και να τεθεί στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για τις δύο δύσκολες αναμέτρησης που ακολουθούν εντός και εκτός συνόρων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από