Επέστρεψαν οι διεθνείς, πρόβλημα με Κόνιαρη στον ΠΑΟΚ

Από τους τρεις Έλληνες διεθνείς μόνο ο Δημήτρης Κατσίβελης συμμετείχε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (28/11).

Μετά τα δύο ματς με Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, οι Δημήτρης Κατσίβελη, Αντώνης Κόνιαρης και Βαγγέλης Μαργαρίτης επέστρεψαν σε ρυθμούς προπόνησης στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου άρχισε την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο (2/12, 18:30) ματς απέναντι στον Κολοσσό που θα διεξαχθεί στην Πυλαία.

Από τους τρεις Έλληνες διεθνείς μόνο ο Κατσίβελης συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο Μαργαρίτης έμεινε εκτός προπόνησης λόγω της συμμετοχής του στον χθεσινό (27/11) αγώνα της Εθνικής ομάδας, ενώ ο Κόνιαρης ξεκίνησε ειδικό και εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη δεξιά ωμοπλάτη.

Ο Κόνιαρης υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγώνων για δύο εβδομάδες, ωστόσο η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Ετσι μοναδικός απόντας από τις προπονήσεις της ομάδας είναι ο Οουεν Κλάασεν, που μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα του Καναδά, αναμένεται αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και πάλι την Τετάρτη (29/11) με μία φορά το απόγευμα (17:00).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από