Τέπιτς: «Είχαμε τον πλήρη έλεγχο»

Ο Σέρβος παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο Δικέφαλος είχε το έλεγχο καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ αποθέωσε και του Γκος-Χρυσικόπουλο.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 81-74 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ο Μιλένκο Τέπιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Φιλ Γκος και τον Λίνο Χρυσικόπουλο που ήταν οι κορυφαίοι για τον Δικέφαλο. Ο Σέρβος τόνισε επίσης ότι η ομάδα του δεν έχασε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης τον έλεγχο. Αναλυτικά όσα είπε ο Τέπιτς:

Είχαμε τον πλήρη έλεγχο, ακόμη κι όταν το παιχνίδι πήγε να χαλάσει για μας, τον αποκτήσαμε. Γκος και Χρυσικόπουλος έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως στον εκτελεστικό τομέα. Το σημαντικότερο σε κάθε αγώνα είναι να είσαι εκεί σε όλο το διάστημά του. Ο Άρης έχει καλή ομάδα, αλλά η αντίδραση που είχαμε στο τέλος είναι αυτή που πρέπει να κρατήσουμε. Για μας είναι μια νίκη που τη θέλαμε, τώρα έχουμε μπροστά μας τη διακοπή για να πάρουμε ανάσες και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι καλύτερο να παίζουμε με τόσο κόσμο. Μας δίνουν ενέργεια και θα έλεγα ότι εμπνέεται η ομάδα ούτως ώστε να κάνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από