Λαρεντζάκης: «Παίξαμε άμυνα και βγάλαμε ενέργεια»

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλή άμυνα στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στάθηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Το δικό του σχόλιο μετά την νίκη κόντρα στον Άρη έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλή άμυνα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε για την ενέργεια που έβγαλε η Ένωση στο παιχνίδι.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας γκάρντ:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Καταφέραμε και παίξαμε καλά στην άμυνα που ήταν το ζητούμενο. Κάναμε βέβαια κάποια λάθη κυρίως στο τέλος, αλλά είχαμε ενέργεια και παραμείναμε συγκεντρωμένοι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Άρη.Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια, δεν τελειώνουμε σε έναν αγώνα. Δουλεύουμε καθημερινά, βήμα βήμα και πάντα θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα για το καλύτερο που μπορούμε».

Για τον φετινό στόχο της ΑΕΚ: «Το ζητούμενο είναι η ομάδα να βγάζει υγεία σε όλα τα παιχνίδια, να δίνουν το 100% και να δουλεύουμε σκληρά. Αυτός είναι ο στόχος».

Για το πόσο τον βοήθησε η εμπειρία της Εθνικής ομάδας: «Σίγουρα με βοήθησε η Εθνική μιας και έχω κερδίσει εμπειρίες και «παραστάσεις», σημαντικές για την εξέλιξη μου. Δεν σταματάει η δουλειά για μένα, καθημερινά θέλω να βελτιώνομαι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από