Χριστοδούλου: «Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο γκαρντ του Ρεθύμνου μίλησε για την συνολική προσπάθεια της ομάδα του απέναντι στον Ολυμπιακό και για την κατάσταση του.

Προερχόταν από τραυματισμό και έπαιζε απέναντι στην παλιά του ομάδα. Βέβαια αυτό δεν ενόχλησε και τόσο τον Ανδρέα Χριστουδούλου, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του Ρεθύμνου στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Ελληνοκύπριος γκαρντ των Κρητικών υποστήριξε μετά το παιχνίδι πως: «Μετά από 1-2 παιχνίδια στα οποία χάσαμε με μεγάλη διαφορά δεν έχει σημασία πόσους πόντους έβαλα εγώ ή κάποιος άλλος από την ομάδα. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σήμερα μπήκαν τα σουτ από μένα, άλλη μέρα θα σκοράρει άλλος παίκτης. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Για μένα ήταν δύσκολο μετά την προετοιμασία να έχω τραυματισμό και να μείνω εκτός για έναν μήνα.

Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί. Χαίρομαι που είμαι υγιής και έχω επανέλθει για να βοηθήσω την ομάδα. Κάθε παιχνίδι όπως και αυτό με την Κύμη είναι τελικός. Κάναμε κακό ξεκίνημα, να μην λέμε ψέματα. Να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια και να τα κερδίσουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από