ΑΕΚ: Στην 12άδα ο Ντούσαν Σάκοτα

Ο έμπειρος φόργουορντ πήρε το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο της Ενωσης και θα αγωνιστεί κανονικά στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Καλαϊτζάκης αντί του τραυματία Λάνγκφορντ για το Τριφύλλι.

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα δίνει απόψε η ΑΕΚ, η οποία στις 21:00 θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Ο Λούκα Μπάνκι στον αγώνα με το Τριφύλλι θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος χθες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και σήμερα βρίσκεται κανονικά στην 12άδα της Ενωσης. Το «κιτρινόμαυρο» ιατρικό επιτελείο έδωσε το πράσινο φως και ο έμπειρος φόργουορντ θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους Πράσινους.

Συγκεκριμένα, η 12άδα της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Σάκοτα, Τσαλμπούρη, Ματσιούλις, Ράταν Μέις, Λαρεντζάκη, Μωραϊτη, Γκρίφιν, Σαντ Ρος, Ρογκαβόπουλο, Ρόμπερσον, Γιαννόπουλο και Χάντερ.

Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιώργος Βόβορας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο για την Ευρωλίγκα. Τη θέση του στην 12άδα παίρνει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Αναλυτικά η 12άδα: Τόμας, Παπαγιάννης, Λάσμε, Παππάς, Γκιστ, Βουγιούκας, Καλαϊτζάκης, Λεκαβίτσιους, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από