Άρης: Μέσα ο Βεργίνης, εκτός και πάλι ο Σλαφτσάκης

Ευχάριστα νέα για τον Βεργίνη που ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης της Τετάρτης, ενώ εκτός παραμένει ο Διαμαντής Σλαφτσάκης.

 

Με μια επιστροφή συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον εκτός έδρας «τελικό» με την Κύμη το ερχόμενο Σάββατο (29/12). Ο Γιάννης Καστρίτης είδε τον Δημήτρη Βεργίνη να ακολουθεί μεγάλο μέρος του προγράμματος και ουσιαστικά να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού για το ματς αυτό.

Εξάλλου, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ακολούθησε ατομικό, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές. Πάντως εκτιμάται οτι και ο Ελληνας φόργουορντ θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (26/12) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κύμη (29/12, 18:00, ΕΡΤ2) για την 11η αγωνιστική της Betshop Basket League. Ο Δημήτρης Βεργίνης συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό και θεραπεία, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο δεξί ώμο. Μόνος του γυμνάστηκε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης που απουσίασε από τη χθεσινή (25/12) προπόνηση, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video.

Αύριο (27/12), η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από