Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 60-75

Ο δικέφαλος ήταν «αφεντικό» στο ματς σε όλη τη διάρκεια του και έτσι με όπλο την επιθετική του πολυφωνία, επικράτησε δίκαια του Κολοσσού που ήταν άστοχος.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ωστόσο το αγωνιστικό του τμήμα στάθηκε στο ύψος του στο ματς της Ρόδου. Παρά τις απουσίες των Μορέιρα (συνεχίζει στη Βίρτους) και Γκάρετ, ο δικέφαλος επικράτησε του Κολοσσού με 75-60 για την 12η αγωνιστική.

Στο 7-5 η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, πανηγύρισε την 3η εκτός έδρας νίκη της, που είχε κορυφαίους τους Τζόουνς και Μαργαρίτη.

Στο 2-9 η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, γνώρισε την 4η εντός έδρας ήττα της και φυσικά παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οσον αφορά την εικόνα του ματς, ο ΠΑΟΚ, μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο (15-26) είχε διαρκώς προβάδισμα στο σκορ, έστω και αν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με μικρή διαφορά (36-40).

Από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου οι ασπρόμαυροι παγίωσαν μια διαφορά κοντά ή και πάνω από τους 10 πόντους (38-49) την οποία λίγο-πολύ διατήρησε ως το φινάλε του ματς.

Ο Αθηναίου με δύσκολο τρίποντο, ο Σχίζας με κάρφωμα και ο Χάτσερ με καλάθι έφεραν για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ στο +14 (50-64) 5 λεπτά πριν το φινάλε.

Στο υπόλοιπο του ματς, οι φιλοξενούμενοι έκαναν καλή διαχείριση απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε αλλα δεν μπορούσε. Ο Κολοσσός, πλην του Μαυροειδή και τους Γκιμπς δεν είχε άλλες αξιόπιστες επιθετικές λύσεις.

Ο Χάτσερ με τρίποντο και στη συνέχεια ένα καλάθι έκανε το 55-71 για την ομάδα του 2:15 λεπτά πριν το τέλος και κάπου εκεί η υπόθεση νίκη κρίθηκε οριστικά…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από