Αναβολή στο ΑΕΚ – Περιστέρι

Το παιχνίδι δεν θα γίνει σήμερα λόγω του μπλακ αουτ στο ΟΑΚΑ. Αύριο στις πέντε το απόγευμα προγραμματίστηκε το ματς. Κινδύνευσε η ζωή ηλεκτρολόγου καθώς τον «χτύπησε» το ρεύμα.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με το Περιστέρι για την Basket League δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα καθώς αναβλήθηκε οριστικά, λόγω του μπλακ άουτ στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι προγραμματίστηκε για αύριο την ίδια ώρα (17:00) αν βέβαια δεν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα.

Μία ζημιά σε ασφάλεια του κολυμβητηρίου άφησε χωρίς ρεύμα το γήπεδο, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας της ΑΕΚ με το Περιστέρι, όπως και η προπόνηση των πράσινων.

Μάλιστα, η ζωή ενός ηλεκτρολόγου κινδύνευσε σοβαρά, καθώς το ρεύμα τον τίναξε και του άφησε, ευτυχώς, έναν ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι. Στο ΟΑΚΑ έσπευσε συνεργείο της ΔΕΗ για να επιλύσει το θέμα, που δημιούργησε προβλήματα από τις 11:15 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ζήτημα δεν παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο συγκρότημα γηπέδων της Ελλάδας. Το θέμα αυτό έχει προκύψει αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ δεν υπάρχουν και γεννήτριες, που θα μπορούσαν να δώσουν έστω μία προσωρινή λύση.

Όπως προαναφέραμε ο αγώνας της ΑΕΚ με το Περιστέρι θα διεξαχθεί αύριο την ίδια ώρα.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από