Δάκρυσε ο Ιωαννίδης, σείστηκε το Παλέ: Συγκίνηση για την πρωταθλήτρια ομάδα του ‘79

Απίστευτη συγκίνηση και αποθέωση στο Αλεξάνδρειο από 5.500 οπαδούς του Άρη για την βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας του 1979. Δάκρυσε ο Γ. Ιωαννίδης που ευχαρίστησε τον κόσμο με τρεμάμενη φωνή.

Συγκίνηση, αποθέωση, ένδοξες στιγμές και μνήμες που δεν πρόκειται να σβήσουν ποτέ από την καρδιά και το μυαλό κανενός οπαδού του Άρη και γενικότερα Ελληνα φιλάθλου.

Ο λόγος για την όμορφη τελετή που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο στο Παλέ με σκοπό τη βράβευση της πρωταθλήτρια ομάδας του ’79 καθώς συμπληρώθηκαν 40 χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος προλόγισε τον Γιάννη Ιωαννίδη, με τον «ξανθό» να μιλάει από την καρδιά του και να λέει εμφανώς συγκινημένος: «Άρης για πάντα. Όταν αισθάνεσαι δυνατός και αισθάνεσαι ότι θα πάνε όλα καλά. Το καταφέραμε και αυτό. Πρωταθλητής είναι ο κόσμος. Να είστε όλοι καλά», κατέληξε με τρεμάμενη φωνή ο στρατηγός της Αυτοκρατορίας του Άρη που αποθεώθηκε από 5.500 οπαδούς που είχαν κατακλύσει το Παλέ!

Να σημειώσουμε οτι ο Ιωαννίδης έβγαλε το σακάκι του και φόρεσε μια επετειακή φανέλα που ετοίμασαν ειδικά οι κίτρινοι για την ομάδα του ’79.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από