Εξετάζει ΜακΦάντεν ο Ολυμπιακός

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ελεύθερος και οι Ερυθρόλευκοι σκέφτονται την περίπτωση του χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σίγουρο για την απόκτηση του. Πιέζει ο χρόνος για να αποκτηθεί παίκτης.

Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Ολυμπιακός μετά τον τραυματισμό του Γιάνις Στρέλνιεκς, καθώς αυτήν την στιγμή ο Ντέιβιντ Μπλατ βλέπει τις λύσεις του στην περιφέρεια να μειώνονται όλο και περισσότερο. Παράλληλα ο χρόνος για να γίνει κάποια προσθήκη στην Ευρωλίγκα όλο και μειώνεται, με τις ομάδες να έχουν μόλις μιάμιση μέρα για να αποκτήσουν κάποιον παίκτη με την διορία να είναι πριν την έναρξη της αγωνιστικής την Πέμπτη.

Στον Ολυμπιακό κοιτάζουν περιπτώσεις για παίκτη, αφού δεν γίνεται να πιέσουν τον Λετονό να μπει νωρίτερα, καθώς σε μια θλάση ελλοχεύει υποτροπή.

Μια από αυτές λοιπόν είναι και εκείνη του Θαντ Μακφάντεν. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, γνωστός από το πέρασμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και για το σκοράρισμα του, είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζονται.

Έμεινε ελεύθερος από την Τενερίφη και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτήν την στιγμή πάντως ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τίποτα απολύτως, καθώς ήταν απότομη η εξέλιξη με τον τραυματισμό του Στρέλνιεκς και άπαντες κοιτούν την επόμενη μέρα. Ο 31χρονος ΜακΦάντεν έχει αγωνιστεί στην χώρα μας με την φανέλα του ΠΑΟΚ και της Κύμης, είναι γνώστης της ευρωπαϊκής πραγματικότητας και διαθέτει στοιχεία που λείπουν από τους Πειραιώτες όπως η άμεση επίθεση.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για επίσημη κρούση της ομάδας του Πειραιά προς το πρόσωπο του, όμως υπάρχει… καπνός και δεν θα είναι απίθανο με την πίεση του χρόνου οι Ερυθρόλευκοι να κινηθούν είτε για την απόκτηση του είτε για κάποιον άλλον ελεύθερο παίκτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από