Ξεκίνησε η σύσκεψη Βασιλειάδη – Αγγελόπουλων – Γιαννακόπουλου

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε σε σύσκεψη τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και τους αρμόδιους φορείς για να βρεθεί μια λύση στο μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού μπάσκετ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνουν το «παρών» στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού κάλεσε σε σύσκεψη τους «ερυθρόλευκους» παράγοντες, το αφεντικό του Τριφυλλιού, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει το ελληνικό μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, το «παρών» στο γραφείο του Βασιλειάδη από πλευράς Ολυμπιακού δίνουν οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας, εμπορικός διευθυντής Νίκος Λεπενιώτης και ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Μπαφές.

Από την άλλη, τον Παναθηναϊκό εκπροσωπούν το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η νομική σύμβουλος Μαργαρίτα Θάνου και το στέλεχος, Θέμης Καρβουντζής. Στο τραπέζι τον συζητήσεων βρίσκεται επίσης ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος και πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.  Οσον αφορά στην ΕΟΚ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν βρίσκεται στη σύσκεψη, με την ομοσπονδία να εκπροσωπείται από τον αντιπρόεδρο Αριστείδη Γολέμη. Στην αίθουσα βρίσκεται επίσης ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, αλλά και ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Αθανασόπουλος.

Αυτός που μίλησε πρώτος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αναρωτήθηκε: «Μα σοβαρά, μπορούμε να πουλάμε περισσότερο εμείς απ’ ό,τι ο Σπανούλης και ο Καλάθης;».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Βασιλειάδης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Σήμερα ο Κόμπε Μπράιαντ έκανε μια δήλωση ότι παρακολουθούσε Διαμαντίδη και Σπανούλη, κάτι που δείχνει και την ποιότητα των παικτών μας και του ελληνικού μπάσκετ. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που επιτάσσει να βρούμε λύσεις και να τραβήξουμε μπροστά».

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι από την πλευρά του ρώτησαν γιατί δεν βρίσκεται στη σύσκεψη ο Βασιλακόπουλος. «Γιατί δεν είναι εδώ ο Βασιλακόπουλος; Δεν γίνεται να είμαστε εδώ και να λείπει ο Βασιλακόπουλος», τόνισαν χαρακτηριστικά και πρόσθεσαν: «Τι να τον κάνουμε τον αντιπρόεδρο;»

Ο Αριστείδης Γολέμης τους απάντησε: «Αν γινόταν αύριο η σύσκεψη, θα ήταν εδώ ο Βασιλακόπουλος. Στην επόμενη σύσκεψη θα είναι και ο πρόεδρος αν και δεν πιστεύω ότι χρειάζεται», με τους Αγγελόπουλους να απαντάνε: «Έτσι πιστεύετε, ότι δεν χρειάζεται;».

Δείτε φωτογραφίες από τη σύσκεψη:

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από