Ξεπέρασε τον Ίβκοβιτς ο Πεδουλάκης (pic)

Μια μεγάλη διάκριση για τον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος ανέβηκε στην πέμπτη θέση της λίστας με τα περισσότερα παιχνίδια στην Basket League.

Μια μεγάλη διάκριση για τον Αργύρη Πεδουλάκη επιφύλασσε ο αγώνας του Περιστερίου απέναντι στο Λαύριο, καθώς ο Έλληνας τεχνικός ανέβηκε στην πέμπτη θέση με τους περισσότερους αγώνες στην Basket League, έχοντας 440 παιχνίδια.

Μάλιστα η διάκριση του 54χρονου τεχνικού θεωρείται ακόμη πιο μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς πως ξεπέρασε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που είχε 439 ματς.

Βέβαια η επιτυχία του Αργύρη Πεδουλάκη δεν συνδυάστηκε με νίκη αφού η ομάδα του Περιστερίου ηττήθηκε με σκορ 83-55 από το Λάυριο.

Το Περιστέρι έκανε μια ανάρτηση στα social media με την οποία συγχαίρει τον Έλληνα προπονητή για τη επιτυχία του γράφοντας:

«Ο Αργύρης Πεδουλάκης έγραψε ιστορία το απόγευμα του Σαββάτου (23/3/19)! Ο προπονητής του Περιστερίου Βίκος Cola έφτασε τους 4️40 αγώνες στην Basket League & μπήκε στο Top-5 αφήνοντας πίσω του, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς! Στην 20ετή πορεία του στους ελληνικούς πάγκους, ο «Άρτζι» μετράει 244 νίκες και 197 ήττες».

Εδώ η ανάρτηση του Περιστερίου:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από