Βρήκε τον αντί-Γκρίφιν η ΑΕΚ (vid)

Στη ΑΕΚ ψάχνουν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μάλκολμ Γκρίφιν και φαίνεται να έχουν καταλήξει σε μια αξιόλογη περίπτωση.

Ο Λούκα Μπάνκι και οι συνεργάτες του στην μπασκετική ΑΕΚ έχουν βγει στη… γύρα με σκοπό να βρουν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μάλκολμ Γκρίφιν στο κιτρινόμαυροι ρόστερ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Basket League.

Ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης φαίνεται να καταλήγει σε μια δοκιμασμένη λύση. Αυτή του Τρέβορ Εμπάκουε. Πρόκειται για έναν Αμερικανό με ρίζες από Νιγηρία σέντερ-φόργουορντ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ιταλική Τορίνο κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο.

Ο 30χρονος ύψους 2.07μ παίκτης έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρώπη καθώς έχει αγωνιστεί επίσης για λογαριασμό των Ρόμα, Μπάμπεργκ, Ζενίτ, Λούντβιγκσμπουργκ και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με τους Ισραηλινούς μάλιστα αγωνίστηκε και στην Euroleague τη σεζόν 2016-2017.

Φέτος αγωνίζεται στην Ιαπωνία και την Οσάκα έχοντας μ.ο. 9 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 26 λεπτά συμμετοχής στα 19 ματς που έχει συμμετάσχει. Η ομάδα του κατά πάσα πιθανότητα θα αποκλειστεί από τη συνέχεια του εγχώριου πρωταθλήματος και ο Εμπάκουε εφόσον ολοκληρωθεί η απόκτησή του, θα μπορεί να βρίσκεται στη χώρα μας τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θα «οχυρώσει» τη ρακέτα της ΑΕΚ καθώς διακρίνεται περισσότερο για τις αμυντικές του επιδόσεις καθώς το μέγεθος και η αθλητικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από