Η ΚΕΔ όρισε τον Αναστόπουλο στο Ολυμπιακός – Προμηθέας

Μετά την επίσκεψη Γιαννακόπουλου στην ΚΕΔ και τις δηλώσεις περί εκβιασμού από τον Ολυμπιακό, η ΚΕΔ αποφάσισε να του κάνει το... χατίρι ορίζοντας τον Αναστόπουλο στο ματς με τον Προμηθέα. Οδηγώντας την προσεχή Τετάρτη τον Ολυμπιακό στην Α2

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας όρισε τον Παναγιώτη Αναστόπουλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, έναν εκ των ανεπιθύμητων διαιτητών από την ομάδα του Πειραιά και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι λίγη ώρα μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γραφεία της ΚΕΔ, η επιτροπή διαιτησίας όρισε τον Αναστόπουλο στον αγώνα των ερυθρόλευκων με τον Προμηθέα.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είχε κάνει λίγο νωρίτερα λόγο για εκβιασμό της ΚΕΔ από τους ερυθρόλευκους, ζητώντας να μάθει για ποιο λόγο δεν σφυρίζει κάποιος εκ των Αναστόπουλου, Μάνου, Παναγιώτου στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Γιαννακόπουλου, έγινε γνωστό πως η ΚΕΔ όρισε τον Παναγιώτη Αναστόπουλο να σφυρίξει στο παιχνίδι των πειραιωτών με τον Προμηθέα, κάτι που οδηγεί σε ραγδαίες εξελίξεις.

Η θέση του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο θέμα είναι ξεκάθαρη και δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν κατεβαίνουν να παίξουν σε παιχνίδι με διαιτητή κάποιον εκ των Αναστόπουλου, Παναγιώτου και Μάνου.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κατέβει στο παιχνίδι με τον Προμηθέα και σ’ αυτή την περίπτωση θα υποβιβαστεί στην Α2. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον Παναγιώτη Αναστόπουλο σε παιχνίδι των ερυθρόλευκων δρομολογεί άμεσα τεράστιες εξελίξεις, καθώς ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω ούτε βήμα.

Το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τον Προμηθέα είναι προγραμματισμένο για τις 8 Μαΐου και είναι δεδομένο όπως προαναφέραμε, ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να κατέβουν στο ματς με διαιτητή τον Αναστόπουλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από